Rubrieken van het Kunstcafé

Jazz en bigbandmuziek
Een artiest, jazz-  of bigband voorgedragen uit het netwerk van Huub van Laar Trumpets & Flugelhorn en Marc Huynen vertelt over zijn/ haar passie, werk en visie met voorsmaakje / optreden.
 

Presentatie SKEM, Structurele Kunsteducatie Eijsden-Margraten
Culturele ondernemers onder de noemer EduArt, Education Art voor muziek, toneel, beeldende kunst en dans geven een up date van de kunsteducatie in, om en nabij de school.  Link  EduArt
 

Mini masterclass klassieke muziek
Pianist Peter Caelen houdt ieder Kunstcafé een minimasterclass klassieke muziek met (internationale) musici van Excellent Concerten.
 

Het boek van de maand
Bespreken van  “Het boek van de maand” o.l.v. cultuurwetenschapper Maria Kleijnen in samenspraak met lokale lees-, dichter-  en toneelclubs, de Heuvelland bibliotheken en literatuurliefhebbers.
Deze boeken worden alvorens geplaatst in de * 15 minibiebs in de gemeente die toegankelijk zijn voor iedereen. Inwoners worden uitgenodigd deel te nemen aan de leesclubs of digitaal mee te praten op de facebookpagina van de gemeente.
 

Plateaukunst en Oogsten o.l.v. Wanda Reiff
Een kunstenaar voorgedragen uit het netwerk van Wanda Reiff vertelt over zijn/ haar passie, werk en visie.

Food 4 life

Hapje van de maand een culinaire en poëtische beleving van een lokaal gastronomisch streekproduct in het kader van Cittaslow.

Kunstcafe

Doorlopend karakter Kunstcafé en Zuiderlucht

Rubrieken van het Kunstcafé

Samenwerkingspartners