Sportgala

Sportgala Eijsden-Margraten groot succes!


Tijdens een uitverkocht Sportgala, georganiseerd door de Sportraad Eijsden-Margraten en de gemeente, werden maandag 11 december in Margraten de sportprijzen 2017 uitgereikt. De afgelopen weken konden inwoners en verenigingen uit de gemeente hun sporters of sportploeg nomineren voor dit Sportgala. Een onafhankelijke jury van het Huis voor de Sport koos uiteindelijk per categorie een winnaar. In iedere categorie een zeer moeilijke keuze, omdat iedere genomineerde sporter/sportploeg in zijn of haar discipline een topprestatie had neergezet. Maar net zoals bij de echte sport zit winnen en verliezen vaak heel kort bij elkaar.

sportgala
De avond werd gepresenteerd door Sander Kleikers (L1). Gilbert Petit zorgde voor de humor, Dyanne Sleijpen voor de zang en de Sambaband uit Scheulder voor de sfeer. Maar de sporters zelf waren toch de belangrijkste gasten deze avond. Onder groot applaus van het massale publiek werden in diverse categorieën de prijzen uitgereikt door burgmeester Akkermans en wethouder van o.a. Sport en Bewegen, Jo Bisscheroux.
Winnaar Sportjongen: Koen de Groot (zwemmen). Ook genomineerd was Jesper Schins (wielrennen).
Winnaar Sportmeisje: Pien Doyen (handbal). Ook genomineerd waren Anke Rompelberg (tennis) en Manou Bours (voetbal).
Winnaar Aanmoedigingsprijs: Rachelle Huijnen (paardrijden, eventing). Ook genomineerd was Kyara Queis (voetbal).
Winnaar Vrijwilligersprijs: Peter Meertens (RKVVM). Ook genomineerd waren Mark Vluggen (Judo To Zai) en Marion op den Camp (Zwemclub Eijsden).
Winnaar Sportman: Jo Schoonbroodt (atletiek). Ook genomineerd waren Dennis Spronk (obstakelrun) en Bart van Voorden (judo).
Winnaar Sportvrouw: Cora Spronk (handbal). Ook genomineerd was Nicole Warnier (atletiek)
Winnaar Sportploeg: Dames 1 HV Margraten (handbal). Ook genomineerd waren VV Keer 1 (voetbal), Turnmeisje Juventa Margaten (turnen).
Ook viel sportkantine VV Eijsden in de prijzen. Zij ontvingen de titel ‘Gezondste kantine van Eijsden-Margraten!
Ben je geïnteresseerd in wat de Sportraad Eijsden-Margraten nog meer doet voor de sporters in onze gemeente? Volg ons dan op Facebook: www.facebook.com/sportraadeijsdenmargraten
Sportraad Eijsden-Margraten, een gezonde beweging!

Felicitaties 

Sfeerimpressie sportgala

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag: 9.00 - 12.00 uur
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag: 9.00 - 12.00 uur
  • Maandag: 9.00 - 17.00 uur
  • Meer contactgegevens