Nieuwsberichten

Maastricht-Heuvellandgemeenten presenteren ambassadeurs NIX18

Vrijdag 17 februari 2017

De gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Maastricht, Meerssen, Vaals en Valkenburg steunen gezamenlijk de NIX18 campagne: niet roken en niet drinken onder de 18.

Even voor carnaval, zetten de 6 gemeenten de speciaal ontworpen grote foamborden in met het NIX18 logo die als estafette materiaal door de gemeenten gaan. Het doel is meer ambassadeurs te werven om zo de campagne NIX18 extra onder de aandacht te brengen.
Ook na het carnaval worden de foamborden bij evenementen en activiteiten ingezet om de campagne NIX 18 te ondersteunen. Onder de 18 moet je gewoon niet roken en drinken. Daarom hebben we een afspraak: de afspraak van NIX18.


De 6 ambassadeurs  Maastricht-Heuvellandgemeenten
Foto: Harry Heuts