Ga terug

Kastanjebloedingsziekte velt bomen Pisartlaan

De situatie is onverantwoord en kappen van de bomen is onvermijdelijk. Dit biedt ook weer kansen om een fraaie nieuwe bomenlaan te planten.

Reglement carnavalsoptochten

Regels voor de carnavalsoptochten aangescherpt.

"Veer hubbe aoch lol zoonder alcohol"

Door hier samen de aandacht op te vestigen sturen we de jongeren de juiste richting op en blijft onze carnaval een gezellig en een dierbaar Limburgs volksfeest.

Maastricht-Heuvellandgemeenten presenteren ambassadeurs NIX18

Onder de 18 moet je gewoon niet roken en drinken. Daarom hebben we een afspraak: de afspraak van NIX18.

Carnavalsoptochten 24 t/m 28 februari 2017

Er is heel wat te zien op straat zoals praalwagens, dansende en feestende groepen uitgedost in prachtige en kleurrijke kostuums. Ook de einzelgänger die zich ludiek op een lokale kwestie stort is onderweg en zal ons een spiegel voorhouden.

Huisvuilinzameling Rd4 rond Carnaval

Op Carnavalsmaandag en -dinsdag (27 en 28 februari 2017) wordt geen afval ingezameld.

Gewijzigde openingstijden KlantContactCentrum Margraten en Servicepunt Eijsden

Carnavalsmaandag en -dinsdag zijn wij gesloten in verband met Carnaval. Op as-woensdag zijn wij u weer van dienst.

Informatiebijeenkomst ‘Trambaanfietsroute Maastricht-Aken’

Geïnteresseerden uit Maastricht, Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten en Vaals zijn welkom op de informatiebijeenkomst op maandag 6 maart in Margraten.

Sport van de maand maart = handbal

Ontdek welke sport het beste bij jou past door ook deel te nemen aan de gratis lessen handbal in maart.

Gemeente schoont oevers langs Maas op!

Verenigingen worden in ruil voor een financiële vergoeding aangemoedigd mee te werken door een tracé langs de Maas op te schonen.

VorigeVolgende