Militaire oefeningen oktober

Maandag 9 oktober 2017

  • Van 13 tot en met 17 oktober¬†vindt een oefening plaats in het kader van de opleiding tot Officier bij de Koninklijke Militaire Academie. Praktisch gezien houdt dit in dat de militairen Militaire Basis Vaardigheden en grensverleggende activiteiten gaan uitvoeren in het terrein, zoals verplaatsen te voet, kaartlezen, klimmen en slapen in grotten. Men verblijft grotendeels op het Militair Oefenterrein De Dellen.

Op 16 oktober maakt men gebruik van de Curfsgroeve en van 16 op 17 oktober zal men verblijven in de Geulhemmergroeve. Hiervoor is toestemming verleend door de beide eigenaars/beheerders.

Aan deze oefening nemen 30 personen en vier militaire wielvoertuigen deel. Er wordt geen gebruik gemaakt van (oefen)munitie.
Indien er door de oefening schade is ontstaan dan kunt u dit onder vermelding van de militaire eenheid zoals kenteken voertuig, datum en tijd, plaats, soort schade etcetera melden aan: Sectie Claims Ministerie van Defensie, Postbus 90004, 3509 AA Utrecht of telefonisch 030 218 0444 of per e-mail: JDVclaims@mindef.nl

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag geopend tot 12:00
  • Morgen: 09:00 - 12:00

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten