Bevolkingsonderzoek borstkanker

Maandag 30 oktober 2017

Op 17 november 2017 start Bevolkingsonderzoek Zuid met het bevolkingsonderzoek borstkanker in de gemeente Eijsden-Margraten. Voor dit onderzoek worden alle vrouwen tussen vijftig tot vijfenzeventig jaar elke twee jaar uitgenodigd. Door het onderzoek kan borstkanker in een vroeg stadium ontdekt worden. Dit verhoogt de kans op genezing. Bovendien is vaker een borstsparende operatie mogelijk.

Het onderzoekscentrum staat tot begin december 2017 op het parkeerterrein aan de Burgemeester Beckersweg nabij huisnummer 5 in Mheer. Vervolgens verhuist het onderzoekscentrum tot eind januari 2018 naar Margraten centrum, parkeerterrein achter het gemeentehuis. Vanaf februari tot begin maart staat het onderzoekcentrum op de parkeerstrook Veldje in Eijsden.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.bevolkingsonderzoekzuid.nl.

Foto

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 09:00 - 12:00

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten