Cursus Rots en Water voor kinderen

Maandag 30 oktober 2017

Rots en Water is een wetenschappelijk bewezen effectieve methodiek. Er is aandacht voor: steviger in je schoenen staan, je grenzen voelen, je grenzen duidelijk aangeven, communiceren vanuit verbinding, jezelf verdedigen, kunnen ontspannen, voelen wat je wel wilt en wat je niet wilt, keuzes maken en negeren en ombuigen van uitdagend gedrag van een ander.

Er zijn tien gratis bijeenkomsten voor kinderen van 8 t/m 12 jaar op dinsdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur tussen 21 november 2017 en 13 februari 2018 op de President Kennedystraat 42 in Margraten. Aanvullend hierop worden er drie ouderbijeenkomsten (avonden) georganiseerd.

Meedoen?
Dan kan via aanmelding bij hannah.mennens@trajekt.nl.
 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 09:00 - 12:00

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten