Nomineer sporttalenten voor het sportgala Eijsden-Margraten!

Maandag 6 november 2017

Sportprijzengala

Aan het einde van het jaar kijk je als sporter terug op de hoogtepunten van het afgelopen sportjaar. Om deze bijzondere momenten nog meer cachet te geven, wordt er op maandag 11 december het Sportprijzengala georganiseerd in Gemeenschapshuis Oos Heim te Margraten. Maar voor een geslaagde avond hebben wij jou nodig!

De komende weken zijn en gaan wij op zoek naar de beste sportjongen, het beste sportmeisje, sportman, sportvrouw, sportvrijwilliger, sportploeg én iemand die de aanmoedigingsprijs verdient. Het is nu mogelijk kandidaten voor te dragen! Tijdens een amusementsvol programma worden de prijzen uitgereikt en gaan we de sporters die knappe prestaties geleverd hebben feestelijk in het zonnetje zetten.

Verenigingen of inwoners kunnen sporters of teams die een bijzondere prestatie hebben geleverd voordragen tot en met maandag 15 november aanstaande. Een onafhankelijk jury beoordeelt alle kandidaten op de geleverde sportprestaties in het jaar 2017.

Criteria voor de genomineerden zijn  

  • De genomineerde moet op het moment van de prestatie in 2017 woonachtig zijn in de gemeente Eijsden-Margraten, of hiermee een band  hebben. Kandidaten die deel uitmaken van een te huldigen team en niet in Eijsden-Margraten wonen, worden ook gehuldigd.
  • Inwoners van de gemeente Eijsden-Margraten, die een opmerkelijke prestatie behaalden of waarschijnlijk gaan behalen bij een sportvereniging buiten de gemeente Eijsden-Margraten, kunnen ook kandidaat worden gesteld.
  • Kandidaten tot 16 jaar vallen in de categorie sportjongen of sportmeisje.
  • Alleen sportploegen uit Eijsden-Margraten (senioren en jeugd) kunnen worden voorgedragen.

Meer info

Aanmelden

Je kunt jouw kandidaten tot en met 15 november nomineren via de volgende aanmeldlink: www.formdesk.com/sportraadeijsdenmargraten/responsform1

- sportgala

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 09:00 - 12:00

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten