Intocht van Sinterklaas (Eijsden)

Maandag 13 november 2017

- Sinterklaasintocht 2016 RS_DSC2498 kl

Ook dit jaar maken Sinterklaas en zijn Pieten tijd om onze gemeente te bezoeken. Via de Maas zullen zij op zaterdag 18 november rond drie uur aanmeren aan ’t Bat in Eijsden. Er zijn die dag allerlei activiteiten voor jong en oud.

Onder muzikale begeleiding wordt de Sint naar de zaal van de Koninklijke Oude Harmonie gebracht. Daar kun je de Sint, na bijna een jaar lang wachten, eindelijk weer in het echt zien en een handje of mooie tekening geven.

De route die de Sint met zijn Pieten zal afleggen, wordt gepubliceerd op de website van Stichting Sinterklaasfeest Eijsden-Margraten.
 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 09:00 - 12:00

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten