Samen ontdekken

Maandag 20 november 2017

“Samen ontdekken”, dat is de slogan van Kazerij Verschuren. Met een gevarieerd aanbod ambachtelijke kwaliteitsproducten, wil ondernemer Rob Verschuren vooral passie en authenticiteit in zijn aanbod leggen of vooral passie en authenticiteit bieden. Kazerij Verschuren is een prachtige aanwinst voor het nieuwe winkelcentrum in Eijsden.

Kazerij Verschuren biedt naast kazen uit de Euregio zeker ook bijzondere Nederlandse kazen aan. Daarnaast bezoekt hij regelmatig de vermaarde internationale markthallen in Rungis (Parijs) om telkens een wisselend assortiment kazen uit ‘La douce France’ in te kopen voor zijn klanten.

Naast kazen biedt Rob ook een uitgebreid assortiment hapjes, noten, wijnen, salades, tapas en vooral ook streekproducten aan, veelal wisselend in de seizoenen. Allemaal producten die mooi met kaas te combineren zijn. Gemeente Eijsden-Margraten wenst Kazerij Verschuren veel succes! 

- Samen ontdekken Wethouder Jacobs feliciteert Rob Verschuren
Foto: Wethouder Gerry Jacobs feliciteert Rob Verschuren met zijn nieuwe kwaliteitszaak in de Koning Willem Alexanderstraat in Eijsden.


 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 09:00 - 12:00

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten