Is mijn beschadigde paspoort of identiteitskaart geldig?

Maandag 4 december 2017


We constateren in toenemende mate dat burgers problemen ervaren met beschadigde identiteitskaarten. Als uw paspoort of identiteitskaart is beschadigd, is deze niet meer geldig. U kunt deze bij de gemeente inleveren en vervangen door een nieuwe. De kosten voor de aanvraag dient u zelf te betalen.

Het alsnog reizen met een beschadigd paspoort of identiteitskaart kan problemen opleveren met de (grens)autoriteiten van het te bezoeken land of land van waaruit men vertrekt bij de terugreis naar Nederland.

Het is dus zaak uw paspoort of identiteitskaart zorgvuldig te bewaren en bij een beschadiging zo snel mogelijk te vervangen.
Klik hier voor meer informatie over het aanvragen van een paspoort of identiteitskaart.
 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag: 9.00 - 12.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten