Een uitkering of minimum inkomen?

Donderdag 7 december 2017


De Stichting Cliëntenraad Participatiewet Maastricht Heuvelland (CPMH) kan u van dienst zijn wanneer u problemen ondervindt omtrent uw uitkering. Wij kunnen u helpen bij het invullen van diverse formulieren, het aanvragen van belastingtoeslagen en bijzondere bijstand. Tevens kunnen wij u voorzien van juridisch advies en u eventueel doorverwijzen naar de juiste instanties. Ook mensen zonder uitkering maar met een minimum inkomen of mensen met schulden kunnen hier terecht.

Wat doen wij?

Wij bieden een luisterend oor voor cliënten van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland. Wij lossen problemen op voor cliënten van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland. Dit kan gaan over inkomen in allerlei vormen, schulden maar ook over contact met de consulenten en andere medewerkers van Sociale Zaken.
Wij geven gevraagd en ongevraagd advies  aan directie en bestuurders van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland en aan de gemeenteraden en colleges van B & W.

Hoe kunt u ons bereiken?

Wij zijn bereikbaar per telefoon of via e-mail. Ook houden wij spreekuur zowel in Maastricht als in Gulpen indien u persoonlijk contact wenst met een van onze vrijwilligers.

Spreekuur Maastricht:
Dinsdag: 10:00 - 12:00 uur Inloop (geen afspraak nodig). Donderdag: 10:00 - 12:00 uur op afspraak. Bogaardenstraat 35 B, Maastricht. Tel: 043 8500 741 of e-mail: raadvu@home.nl.

Spreekuur Gulpen:
Dinsdag: 10:00 - 12:00 uur Inloop (geen afspraak nodig) Donderdag: 10:00 - 12:00 uur op afspraak.
WillemVliegenstraat 12, Gulpen gemeentehuis (melden aan de balie). Tel.: 06 2612 1841 of e-mail: nfo@cpmh.nl. Meer informatie over deze stichting: www.cpmh.nl.
 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten