Melding storing openbare verlichting

Donderdag 21 december 2017

Heeft u een storing aan de openbare verlichting gezien, dan kunt u deze rechtstreeks melden aan onze onderhoudsaannemer ‘Ziut’. Dit kan telefonisch via telefoonnummer (088) 9450 850 of via e-mail service.zuid@ziut.nl.

Om de storing in behandeling te kunnen nemen is het belangrijk dat ‘Ziut’ de juiste informatie krijgt. Wij vragen u daarom het lichtmastnummer (dit staat op de lichtmast) door te geven bij de melding. Ook het omschrijven van de locatie zoals de kern, straat en plaats (bijvoorbeeld voor of nabij huisnummer 18) is nodig voor het verhelpen van de storing. Nadat de storing in behandeling is genomen, wordt deze uiterlijk binnen 10 werkdagen verholpen.
 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag: 9.00 - 12.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten