Begroting 2018 in één oogopslag

Woensdag 27 december 2017

Met deze begroting laten we zien dat wij onze ambities waarmaken. Met de kernwaarden: dienstbaar, oprecht en betrokken zetten wij ons in voor onze inwoners. Wij stellen daarbij als doel om de dienstverlening continue te verbeteren ten behoeve van de huidige en toekomstige inwoners, ondernemers en bezoekers.
Wij leveren wat we afspreken en bieden gelijktijdig ruimte voor toekomstige ontwikkelingen. Strategische dossiers zoals de Omgevingswet, de Lokale Woonvisie en het Buitengewoon Buitengebied, de visies op Burgerparticipatie en Dienstverlening blijven de volle aandacht krijgen.

Bijlage begroting in één oogopslag (PDF, 832.2 kB)

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Deze ochtend: 9.00 - 12.00 uur
  • Vanmiddag: 17.00 - 19.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten