Hoveniersbedrijf Guy Wolfs wint verkiezing beste leerbedrijf 2017 in de sector Voedsel, groen en gastvrijheid

Maandag 15 januari 2018

Hovenier Guy Wolfs uit Eijsden is het beste leerbedrijf voor mbo-studenten van de provincie Limburg in de sector Voedsel, groen en gastvrijheid. 9 januari 2018 maakte SBB dat bekend. Wethouder Gerry Jacobs feliciteerde hoveniersbedrijf Guy Wolfs met dit mooie resultaat.

Voor de 500.000 mbo-studenten in ons land is het leren in de praktijk een onmisbaar deel van hun opleiding. Om het belang daarvan te onderstrepen, heeft het ministerie van OCW al in 1996 de verkiezing beste leerbedrijf ingesteld. Sinds 2009 krijgt ook de beste praktijkopleider een prijs.

Mbo-studenten volgen het praktijkgedeelte van hun opleiding bij een door SBB erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.
 

Wolfs hoveniersbedrijf.jpg_klein

Foto: Sluysmans fotografie

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten