Voorbereidingen nieuwe gemeentegids van start

Vrijdag 19 januari 2018


Eind mei verschijnt de nieuwe editie van de gemeentegids Eijsden-Margraten 2018-2019 met uitleg over de gemeentelijke organisatie, maar ook informatie over de clubs, organisaties en verenigingen in de gemeente Eijsden-Margraten. Ook handige plattegronden van de kernen zijn in de gemeentegids terug te vinden. De gemeentegids wordt huis-aan-huis verspreid in de gemeente en nieuwe inwoners voorzien we van een exemplaar. Deze officiële gemeentegids is een uitgave van Akse Media uit Den Helder, dit bedrijf verzorgt de advertentieacquisitie. Ontvangt u een factuur over uw advertenties in de officiële gemeentegids dan moet deze afkomstig zijn van Akse Media.

Naast de papieren gids kunt u informatie altijd makkelijk en snel opzoeken in de digitale versie van de gemeentegids. Daarnaast is er ook een E-book van deze gemeentegids. De gemeentegids is ook gratis te gebruiken als applicatie (app) op uw smartphone of tablet en te vinden in de Apple App Store of in de Google Play Store onder de naam ‘Gemeentegids App’ van Akse Media. Met deze Gemeentegids App kunt u 1,5 miljoen adressen in heel Nederland altijd en overal raadplegen. Door de ingebouwde GPS-functie krijgt u vanaf iedere denkbare plaats informatie over bedrijven en voorzieningen in de buurt (waar u zich bevindt) of in een specifieke plaats. Ga voor meer informatie over de Gemeentegids App naar www.aksemedia.nl.

Gratis vermeldingen voor verenigingen

In week 4 start Akse Media met het actualiseren van de redactionele adressen voor deze gids. Staat uw vereniging of stichting met e-mailadres in de huidige gemeentegids, dan ontvangt u een e-mail van Akse Media ter controle van de gegevens. Deze e-mail is voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat u zelf de gegevens naar wens kan controleren en vervolgens aanpassen. De overige vermeldingen worden tijdens de actualisatieperiode t/m week 7, telefonisch door Akse Media benaderd.

Laat zien dat u er als vereninging ook bent

Betreft het een nieuwe aanmelding, laat dat dan zelf even weten tot uiterlijk week 8, 23 februari 2018 via een van onderstaande mogelijkheden;

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Eijsden-Margraten)
  • telefonisch: 0223 67 3010 (redactie Akse Media)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Eijsden-Margraten) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Let op!
Advertentiewerving en het versturen van facturen voor advertenties in de Eijsden-Margratense gemeentegids gebeurt officieel alleen door Akse Media bv. Het komt voor dat een bedrijf ten onrechte beweert advertenties te werven voor de gemeentegids. Ga dus niet in op verzoeken van andere bedrijven dan Akse Media bv als het gaat om adverteren in de gemeentegids van Eijsden-Margraten.
 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag: 9.00 - 12.00 uur
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag: 9.00 - 12.00 uur
  • Maandag: 9.00 - 17.00 uur
  • Meer contactgegevens