Openstelling Park & Ride station Eijsden

Donderdag 8 februari 2018

Vanaf woensdag 7 februari zijn de 60 parkeerplaatsen van de Park & Ride bij station Eijsden opengesteld. Op het terrein is ook een elektronisch oplaadpunt voor auto’s en er is een kleinschalig verlichtingssysteem via zonnecellen. De P&R en de aanpassing van het stationsplein is tot stand gekomen met een financiële bijdrage van het ministerie van I&W, de Provincie Limburg en Maastricht Bereikbaar. In het voorjaar wordt er nog een fietsdeelsysteem geplaatst en de P&R gaat mee in de gedragscampagnes van Maastricht Bereikbaar.

PR station Eijsden

Foto: Sluysmans Fotografie. V.l.n.r.: Sebastiaan Dommeck Maastricht Bereikbaar, wethouder John Willems gemeente Eijsden-Margraten en Johanneke Koelstra provincie Limburg.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten