Zorgvrijwilligers zoeken een coach

Donderdag 8 februari 2018

Het team zorgvrijwilligers van Steunpunt Mantelzorg Zuid zet zich wekelijks in om zwaarbelaste mantelzorgers en hun naasten te ondersteunen. Ieder team van maximaal 15 zorgvrijwilligers ontvangt extra persoonlijke aandacht en begeleiding van een vrijwillige coach. Het aantal zorgvrijwilligers en de tijdsindeling wordt in onderling overleg met de coach vastgesteld. Als coach zorg je ervoor dat de vrijwilliger het beste uit zichzelf haalt in het zorgvrijwilligerswerk. Het team vrijwillige coaches werkt onder supervisie en verantwoordelijkheid van een coördinator intensieve vrijwilligerszorg van het steunpunt.

In verband met uitbreiding van het team zorgvrijwilligers is het steunpunt op zoek naar gemotiveerde vrijwillige coaches. We bieden een uitdagende en betekenisvolle vrijwilligersfunctie, de mogelijkheid om nieuwe kwaliteiten te ontwikkelen, een verzekering en onkostenvergoeding. Daarnaast bieden we scholing op maat.

Spreekt dit vrijwilligerswerk je aan en ben je 2 tot 6 uur per week beschikbaar? Neem dan vrijblijvend contact op met de coördinatoren intensieve vrijwilligerszorg van Steunpunt Mantelzorg Zuid. Je kunt hen bereiken per telefoon (043 321 5046) of per e-mail (info@mantelzorgzuid.nl). Meer informatie over onze organisatie vind je op www.mantelzorgzuid.nl.

mantelzorg
 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag: 9.00 - 12.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten