Doe mee met Five 4 Five, doe mee aan de strijd tegen kanker!

Woensdag 4 april 2018

De gemeente Eijsden-Margraten kent flink wat pittige hellingen. Vijf van deze ‘bergen’, met gemiddeld stijgingspercentage van 7 à 8%, zijn aan elkaar gekoppeld in een prachtig parcours van 12,35 km. Bedwing je deze hellingen 5x dan heb je een echte col uit de Alpen of Pyreneeën. Een uitdaging voor elke fietser om voor minimaal € 25,- per persoon zijn steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker.

Maar natuurlijk zijn andere sportieve Limburgers niet vergeten. Lopers en wandelaars kunnen één of twee rondes van 7,5 kilometer. Het parcours is ook voor deze sportievelingen een pittige uitdaging. Meer lezen en/of aanmelden: www.five4five.nl

Doe mee met Five 4 Five, doe mee aan de strijd tegen kanker!


afbeelding  five 4 five

 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten