Zoek mee met Burgernet!

Donderdag 5 april 2018

Een inbreker, een vermist kind of een gestolen auto. Het gebeurt ook in uw buurt. Meld u aan voor Burgernet en help mee aan de veiligheid in uw buurt. Want een veilig gevoel in uw buurt, dát is belangrijk!

Burgernet werkt
U hoeft geen politieagent te zijn om een vermiste buurtbewoner of verdacht persoon op te sporen. Eerder hebben dankzij de oplettendheid van Burgernetdeelnemers meerdere acties al geleid tot het terugvinden van zoekgeraakte kinderen, vermiste volwassenen én het oplossen van misdrijven. Zoekt u ook mee?

Meld u aan
Via de Burgernet app, sms- en/of spraakberichten ontvangt u een melding wanneer er een incident in uw omgeving plaatsvindt. Ook wordt u geïnformeerd over aspecten die de veiligheid in uw buurt bevorderen. Denk dan aan preventieve berichten over bijvoorbeeld een inbraakgolf.

Help ook mee: www.burgernet.nl/aanmelden. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor Burgernet. Deelname is gratis. Bent u al aangemeld? Roep dan uw omgeving op om zich aan te melden voor Burgernet. Bedankt voor uw hulp!

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Dinsdag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten