Even voorstellen: wijkagent Esther Rutten

Donderdag 12 april 2018

Esther Rutten is sinds januari 2018 wijkagent van de gemeente Eijsden-Margraten. Samen met haar collega wijkagent Guus Lacroix en leden van het wijkteam is zij het aanspreekpunt voor allerlei zaken zoals kleine criminaliteit, overlast, milieu, verkeer en diverse sociale problematiek.

-wijkagent Esther Rutten

Esther heeft de gebieden Eijsden, Oost-Maarland, Rijckholt, Gronsveld, Mariadorp, Mesch en laag Caestert onder haar hoede. “Ik zal zoveel mogelijk in de wijk aanwezig zijn, omdat ik hoop snel en veel contact te krijgen met bewoners en ondernemers”, vertelt Esther. “Ik ga graag met u het gesprek aan en werk de komende jaren met veel plezier met u samen aan de leefbaarheid en veiligheid van de gemeente Eijsden-Margraten.”

Aanspreekpunt
De wijkagent is het aanspreekpunt van de wijk voor allerlei zaken. Wijkagenten richten zich niet alleen op kleine criminaliteit, overlast, milieu en verkeer, maar ook op de aanpak van diverse sociale problematiek. Dit doet de politie vaak samen met netwerkpartners zoals de gemeente, woningbouwcoöperaties en lokale ondernemers. Naast Esther, zijn Guus Lacroix, Roderich Gilissen, Cecile Tonnaer en Ger Dautzenberg wijkagent in de gemeente Eijsden-Margaten.

Hoe bereikt u wijkagent Esther Rutten?

  • Spreek haar aan op straat of maak gebruik van de wijkagent meet&greet op diverse locaties in de wijk. Zo is er op woensdag 2 mei 2018 van 16:30 tot 18:00 uur een inloopspreekuur in de openbare bibilotheek in Eijsden (Kramsvogel 42);
  • Via Twitter (@WA_EijsdenMargr) of Instagram (wijkagent Eijsden). Hier maakt zij ook de meet&greets bekend;
  • Bel 0900 8844 of kom langs op het bureau van het basisteam Heuvelland (Nieuweweg 24 in Valkenburg);
  • Via het contactformulier op de website van de politie: www.politie.nl of schriftelijk via politie Limburg, Postbus 1230, 6201BE Maastricht.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten