Wecycle

Maandag 30 april 2018

In onze beleidsvorming op het gebied van duurzaamheid, is verantwoord omgaan met afval één van de pijlers. Wij willen een actieve rol spelen in de circulaire economie. Het inzamelen van elektrische apparaten en energiezuinige lampen is daar een onderdeel van, net als de zekerheid dat deze goed worden gerecycled tot nieuwe grondstoffen. Wecycle is hierbij onze samenwerkingspartner.

Inleveren is terugkrijgen


Apparaten en lampen zijn meer waard dan u denkt! Voor uzelf, anderen of het milieu. Welke keuze geeft u een goed gevoel? Kijk snel op www.wecycle.nl en vind direct een inleverpunt voor afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen. In mei, juni en juli 2018 heeft Wecycle een leuke winactie, waarbij je je aankoopbedrag kunt terugwinnen van een nieuw groot apparaat!
Het is daarnaast ook mogelijk om kleine elektrische apparaten en/of spaarlampen en/of tl-buizen in te leveren bij de Rd4 milieuparken.
 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten