Diamanten huwelijken

Vrijdag 25 mei 2018

web diamanten huw. Werelds IMG_4908

Het echtpaar Werelds-Deckers uit Noorbeek vierde op dinsdag 22 mei 2018 hun 60-jarig huwelijksfeest samen met hun kinderen en kleinkinderen. Daarom bracht loco-burgemeester Jos Custers op deze bijzondere dag een bezoek aan huis bij dit diamanten echtpaar om hen namens het gemeentebestuur van harte te feliciteren.

web diamanten huwelijk plusquin _DSC5885 kl
Foto: Sluysmans Fotografie

Een dag later werd het diamanten echtpaar Plusquin- Arpotz uit Eijsden in het zonnetje gezet en vereerd met bezoek. Samen met hun kinderen en kleinkinderen vierden zij op woensdag 23 mei 2018 hun 60-jarig huwelijksfeest. Burgemeester Dieudonné Akkermans ging op bezoek bij dit echtpaar om namens het gemeentebestuur een felicitatie uit te brengen.

Wij wensen deze diamanten echtparen een goede gezondheid en veel levensvreugde toe.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten