Kermisplezier in aantocht..

Dinsdag 29 mei 2018

De kermis in Cadier en Keer ontvangt op maandag 4 juni wel heel bijzondere gasten. Niemand minder dan Olaf & Elsa van Frozen bezoeken de kermis en verheugen zich om met de plaatselijke kinderen kermis te vieren. Neem je fototoestel mee en ga met hun op de foto! Zij zien er in ieder geval naar uit.
Vanaf 18.30 uur zijn Olaf & Elsa aanwezig op de kermis tot 19.15 uur.


Op de kermis van Sint-Geertruid komen dit jaar andere attracties te staan dan de afgelopen jaren. Een reden te meer om de kermis een of meerdere keren te bezoeken.
Een prachtige draaimolen komt op het parkeerterrein aan de Julianaweg te staan. Nieuw zijn de bungee trampolines, waar de jeugd naar hartenlust meters hoog kan springen. Ook de Penalty shot is nieuw. Iedereen kan hier zijn/haar voetbalkunsten tonen en wellicht een mooie prijs winnen. De snoepkraam/notenbar ontbreekt uiteraard niet, dus lekker snoepen is gegarandeerd.
Bezoek de kermis in Sint-Geertruid op het parkeerterrein aan de Julianaweg van zondag 17 t/m dinsdag 19 juni.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten