Digitaal bezwaar indienen Sociale Zekerheid

Vrijdag 1 juni 2018

Het is vanaf 1 juni 2018 mogelijk om digitaal een bezwaarschrift in te dienen gericht tegen besluiten genomen in het kader van de Participatiewet, IOAZ en IOAW, voor cliƫnten van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland.

Digitaal indienen van een bezwaarschrift kan alleen met het gemeentelijk digitale formulier "indienen bezwaarschrift" waarvoor een DidiD inlogcode dan wel E-herkenning nodig is. Als tijdstip van ontvangst van een digitaal ingediend bezwaarschrift geldt het tijdstip waarop u een ontvangstbevestiging per e-mail ontvangt.

Bent u het niet eens met een besluit van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland? Dan kunt u binnen 6 weken nadat het besluit bekend is gemaakt een bezwaar indienen. BijvoorbeeldĀ tegen een uitkering voor levensonderhoud, bijzondere bijstand of een opgelegde maatregel / boete.

Meer informatie: www.socialezaken-mh.nl/bezwaar.

sociale zaken maastricht & heuvelland

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag: 9.00 - 12.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten