Verzwaard onderhoud Prins Willem Alexanderstraat Gronsveld

Vrijdag 6 juli 2018

Op maandag 20 augustus 2018 start aannemer Mourik Limburg Civiel B.V. met het verzwaard onderhoud aan de Prins Willem Alexanderstraat en de opwaardering van de parkeerplaats aan De Wyjert in Gronsveld.

De straat wordt voorzien van nieuw bestratingsmateriaal in de trottoirs en een asfaltverharding in de rijbaan. Verder wordt de afwatering in de straat opgewaardeerd. De verharding van de parkeerplaats aan De Wyjert wordt ook vernieuwd en voorzien van duidelijke parkeervakken. Deze werkzaamheden zullen naar verwachting zes weken duren.

De woningen in de Prins Willem Alexanderstraat en De Wyjert zijn tijdens de werkzaamheden op elk moment te voet, met de fiets of rolstoel bereikbaar. Er wordt in fases gewerkt, zodat er geparkeerd kan worden in of de Prins Willem Alexanderstraat of op de parkeerplaats aan De Wyjert. We vragen uw begrip voor de overlast van deze werkzaamheden.

Voor verdere informatie kunt contact opnemen met Denise Katzschner van de afdeling Openbare Ruimte, telefonisch bereikbaar via 043 458 8488. Uiteraard kunt u tijdens de uitvoering van de werkzaamheden, ook een van de medewerkers van de aannemer ter plaatse aanspreken.
 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vanmiddag: 17.00 - 19.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten