Nieuwe gemeentegids

Maandag 9 juli 2018

De gemeentegids 2018-2019 is digitaal en via de app te bekijken en de huis-aan-huisverspreiding start in augustus. De gids geeft uitleg over de gemeentelijke organisatie, informatie over de clubs, organisaties en verenigingen in de gemeente Eijsden-Margraten. Ook de straatnamen met handige plattegronden van de kernen zijn in de gemeentegids terug te vinden.

Naast de papieren gids kunt u informatie altijd makkelijk en snel opzoeken in de digitale versie van de gemeentegids via https://eijsden-margraten.smartmap.nl/. De gemeentegids is ook gratis te gebruiken als applicatie (app) op uw smartphone of tablet en te vinden in de Apple App Store of in de Google Play Store onder de naam ‘Gemeentegids App’ van Akse Media. Met deze Gemeentegids App kunt u 1,5 miljoen adressen in heel Nederland altijd en overal raadplegen. Door de ingebouwde GPS-functie krijgt u vanaf iedere denkbare plaats informatie over bedrijven en voorzieningen in de buurt (waar u zich bevindt) of in een specifieke plaats. Ga voor meer informatie over de Gemeentegids App naar www.aksemedia.nl

Heeft u een nee/nee-sticker op uw brievenbus of is de gids eind september niet bij u bezorgd? Dan kunt u deze vanaf oktober ook aanvragen via https://www.eijsden-margraten.nl/contact/ of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 14 043 of 043 458 8488. Ophalen in het gemeentehuis en bij het Servicepunt in Eijsden is ook mogelijk. Nieuwe inwoners ontvangen bij inschrijving in onze gemeente deze gids. De gemeentegids is gedrukt op milieuvriendelijk papier.

Wijzigingen doorgeven
Wij verzoeken u vriendelijk om wijzigingen in de contactgegevens van uw vereniging of stichting met spoed kenbaar te maken via redactie@aksemedia.nl onder vermelding van ‘gemeentegids Eijsden-Margraten’. Zo houden we samen de digitale versie zo actueel mogelijk!

Waarschuwing voor adverteerders
Ook in deze gemeente duiken wel eens spookfacturen op aangaande adverteren in de gemeentegids. De gids van Eijsden-Margraten wordt uitgegeven door Akse Media uit Den Helder. Ontvangt u een factuur over uw advertenties in de officiële gemeentegids dan moet deze afkomstig zijn van Akse Media.

voorpagina gemeentgids

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag geopend tot 19.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (tijdelijk gesloten)

Receptie KCC Margraten