Beleven in Limburg

Donderdag 12 juli 2018

Op vrijdag 13 juli is de opening van de expositie 'Beleven in Limburg'. We nodigen u van harte uit aanwezig te zijn. De bijeenkomst begint om 16.00 uur en duurt tot 17.30 uur. In deze expositie, die tot en met 17 augustus in het gemeentehuis in Margraten te zien is, neemt fotograaf Ynze de Wit het publiek mee in zijn beleving van de pracht en veelzijdigheid van het Limburgse land. Eijsden, de thuisbasis van Ynze, is veelvuldig decor van zijn foto’s. De tentoonstelling is gratis te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis, Amerikaplein 1 Margraten.

Ynze de Wit Beleven in Limburg
 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag geopend tot 19.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (tijdelijk gesloten)

Receptie KCC Margraten