Herinrichting Breusterstraat en Raadhuisstraat Eijsden

Maandag 20 augustus 2018

Op maandag 3 september start de civiele aannemer met de uitvoering van het project “Herinrichting van de Breusterstraat / Raadhuisstraat te Eijsden”.

De straat wordt voorzien van nieuw bestratingsmateriaal (in de trottoirs en de rijbaan) zoals het enkele jaren geleden gereconstrueerde deel tussen de Emmastraat en de Kapittelherenstraat. Verder wordt de afwatering en het rioolstelsel incidenteel opgewaardeerd en wordt de openbare verlichting volledig vervangen.
De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd en zullen naar verwachting medio december 2018 worden afgerond.

Tijdens de uitvoering van de werken zijn de woningen en bedrijven in de afgesloten fase van de Breusterstraat / Raadhuisstraat voor voetgangers, met de fiets, of rolstoel/scootmobielgebruikers bereikbaar. Het doorgaande verkeer zal middels lokale omleidingen om het werkvak worden geleid.

In fases worden de trottoirs vervangen en aansluitend worden de rijbaan en kruisingsvlakken aangepakt.

Informatievond

Door de civiele aannemer wordt op dinsdag 28 augustus om 19.00 uur een informatieavond voor bewoners en belangstellenden gehouden in de grote zaal van het Cultureel Centrum aan de Breusterstraat 23 te Eijsden.
Hier worden de definitieve plannen, fasering en bij de uitvoering betrokken bouwteam voorgesteld.

De werkzaamheden kunnen tot enige overlast leiden waarvoor wij uw begrip vragen.

Indien u vragen hebt kunt u contact opnemen met de heer Wim Weerts van de afdeling Openbare Ruimte, via e-mail info@eijsden-margraten.nl of telefonisch via nummer 043 458 8488.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag: 9.00 - 12.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten