Stankoverlast composteeractiviteiten Lixhe

Maandag 3 september 2018


Geruime tijd bereiken ons klachten over ervaren stankoverlast als gevolg van composteeractiviteiten te Lixhe. In augustus 2017 is overleg gevoerd met Intradel en Lixhe Compost over de overlast, die de bedrijven veroorzaken als gevolg van composteeractiviteiten op het bedrijventerrein te Lixhe. Daarbij werden afspraken gemaakt, die gericht zijn op een vermindering van de overlast.

Inmiddels zijn we een jaar verder en moet geconstateerd worden dat nog steeds veel klachten ontvangen worden. Wij hebben Lixhe Compost schriftelijk verzocht om aan te geven welke maatregelen het bedrijf feitelijk de afgelopen periode genomen heeft. Afhankelijk van de reactie voeren wij een nieuw overleg.
 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vanmiddag: 17.00 - 19.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten