Duurzame Huizen Route in Eijsden-Margraten

Dinsdag 11 september 2018

Tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 3 en 10 november stellen huiseigenaren in heel Nederland hun woning open voor publiek. Hiermee inspireren zij anderen bij het verduurzamen van hun woning. Ook woningeigenaren in de gemeente Eijsden-Margraten doen mee.

Duurzame Huizenroute
Heeft u ervaring met duurzame maatregelen zoals aardgasvrij wonen, zonnecollectoren of een warmtepomp? Of wilt u juist bij anderen kijken hoe duurzaam wonen eruit ziet? Schrijf u in voor een bezoek of meld uw woning aan op: http://www.duurzamehuizenroute.nl/eijsden-margraten.

Verkiezing Duurzaamste Huis van Nederland
Daarnaast zijn dit jaar voor het eerst de verkiezingen van het Duurzaamste Huis van Nederland. Huiseigenaren maken kans om het leukste, beste, meest innovatieve en duurzaamste huis te worden. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. Wilt u kans maken op deze prestigieuze titel, meld uw woning dat voor 30 september aan op de website www.duurzamehuizenroute.nl.

drukwerk-stockfoto6 (002)

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten