Mooi Mergelland (3)

Vrijdag 14 september 2018

Heeft u weleens een vraag of probleem waar u niet zo snel een oplossing voor hebt? Wilt u als inwoner van deze gemeente wel een handje helpen bij mensen die voor eventjes hulp nodig hebben? Stel een vraag of biedt uw hulp aan op www.mooimergelland.nl. Zo helpen we elkaar en voelen we ons steeds meer thuis in onze eigen buurt.

Tanja (68): “Mijn kleinkinderen wonen niet in de buurt maar ik zou het toch fijn vinden, nu ik met pensioen ben, om af en toe eens met zo’n kleintje te wandelen of uit school te halen en gezellig een spelletje doen”.

Silke (32): “Volgende week weet ik even niet hoe ik het geregeld krijg om mijn kind op tijd van school te halen. Ik zou het super vinden als een lieve opa of oma mij kon helpen”.

Verzoekjes en oplossingen, u vindt ze op www.mooimergelland.nl

- mooi mergelland

 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten