Mooi Mergelland (4)

Maandag 24 september 2018

Heeft u weleens een vraag of probleem waar u niet zo snel een oplossing voor hebt? Wilt u als inwoner van deze gemeente wel een handje helpen bij mensen die voor eventjes hulp nodig hebben? Stel een vraag of biedt uw hulp aan op www.mooimergelland.nl. Zo helpen we elkaar en voelen we ons steeds meer thuis in onze eigen buurt.

Roel(46): “Mijn buurvrouw spreekt nog niet zo goed Nederlands. Het zou heel fijn zijn als iemand haar een paar uurtjes per week wil helpen met de Nederlandse taal. Omdat ik zelf al taalmaatje ben, kan ik wel wat hulp gebruiken. Ik weet zeker dat ze er erg blij mee is. Ze bakt trouwens heerlijke koekjes!”

Verzoekjes en oplossingen, u vindt ze op www.mooimergelland.nl

mooi mergelland

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten