Open uw deuren tijdens de Duurzame Huizen Route

Maandag 1 oktober 2018

Isoleren of een warmtepomp? Waar begin je met het verduurzamen van je woning? Heeft u ervaringen waar u een ander mee kunt helpen? Open dan uw deuren tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 3 en 10 november.

Huiseigenaren in heel Nederland laten tijdens de Duurzame Huizen Route zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Heeft u besparende maatregelen genomen of wekt u zelf energie op en vindt u het leuk om anderen op weg te helpen? Meld uw woning dan aan en deel uw duurzame woonverhaal via duurzamehuizenroute.nl. Stelt u uw huis open op zaterdag 3 en 10 november? Dan maakt u kans op een midweekje weg in het strohotel in Haps (Brabant).

-Open uw deuren DHZ
 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten