Wat een geluk dat u er bent… en daarom is deze uitnodiging voor u!

Vrijdag 5 oktober 2018

Dag van de Mantelzorg 2018 in Eijsden-Margraten

Maandag 5 november 2018 vieren we samen de Dag van de Mantelzorg. Een middag speciaal voor u, waar ontspannen en genieten voorop staat! Een teken van waardering en als bedankje voor het feit dat u altijd klaar staat voor uw naaste. Na een warm welkom kunt u meedoen aan één van de drie workshops die in het teken staan van de Kracht van de Mantelzorger: 1.  Innerlijke Kracht (meditatief en spiritueel), 2. Daadkracht (actief), en tot slot 3. Krachthanger maken (creatief). We vragen u uw 1e en 2e keus op te geven i.v.m. de maximum groepsgrootte. Gun uzelf dit gezellig uitje en meld u vóór 1 november aan bij Steunpunt Mantelzorg Zuid.

Ma 5 nov | 14.00 tot 16.00 u | Cultureel Centrum Eijsden| Breusterstraat 23, Eijsden

Deelname is gratis maar u moet zich wel even aanmelden bij Steunpunt Mantelzorg Zuid.
info@mantelzorgzuid.nl | www.mantelzorgzuid.nl | 043 321 5046

facebook dag van de mantelzorg Uitnodiging Eijsden-Margraten
 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten