Maatschappelijke beursvloer Maastricht & Heuvelland

Vrijdag 12 oktober 2018


8e editie op donderdag 15 november

maatschappelijke20beursvloer20maastricht_640

De maatschappelijke beursvloer is hét evenement voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Bedrijven en vrijwilligersorganisaties vinden elkaar in vraag een aanbod, en dat alles met gesloten beurs. Tegenover ieder aanbod staat een tegenprestatie van de ontvanger. Bijvoorbeeld:een kinderboerderij is op zoek naar een bolderkar en matcht meteen met een groot timmerbedrijf die op hun beurt voor kinderen(10) van hun medewerkers een feestmiddag met een speurtocht, prik en frietjes krijgt aangeboden.

Maatschappelijke organisaties en ondernemers kunnen zich van te voren aanmelden met hun vraag en aanbod. Op de beursvloer gaan ze met elkaar in gesprek. Doel is het maken van een match, wat de een biedt is voor de ander zeer gewenst. Voor beiden biedt dit winst.

Trajekt biedt, als organisator van de beursvloer gratis workshops aan ter voorbereiding. U krijgt hiermee praktische informatie over wat een beursvloer inhoudt. Tijdens deze workshops worden handige tips & tricks gegeven om het maximale uit het evenement te halen. Wat zijn de beste tips om snel contact te leggen? Hoe krijg ik optimaal aandacht voor mijn vraag of aanbod? Wat kan het voor u als ondernemer opleveren? Hoe vertel ik in één minuut wat mijn vraag is? Maar ook het bedenken van creatieve tegenprestaties. Ervaring leert dat deelnemers van de workshop meer succes behalen op de beursvloer. Dat geldt zowel voor bedrijven als voor organisaties.

Voor de geïnteresseerden uit de gemeente Eijsden-Margraten wordt ook een gratis workshop georganiseerd en wel op 24 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in het gemeentehuis in Margraten.

Wilt u meer informatie over de maatschappelijke beursvloer kijk dan op: www.maatschappelijkebeursvloermaastricht.nl
Wanneer u zich wil aanmelden voor de workshop kunt u een e-mail sturen naar: maatschappelijkebeursvloermaastricht@trajekt.nl

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten