Buitengewoon Buitengebied, we doen het samen!

Woensdag 17 oktober 2018

Zaterdag 13 oktober stond de gemeente Eijsden-Margraten met een stand van het Buitengewoon Buitengebied op de Uitmarkt. Op deze mooie najaarsdag hebben we bezoekers geïnformeerd over het kick-off evenement ‘Buitengewoon Buitengebied’ van 15 december 2018.

De reacties op de stand waren positief. Veel mensen knoopten een praatje aan met een aantal raadsleden en het projectteam Buitengewoon Buitengebied. De kinderen hebben enthousiast geknutseld met kastanjes uit het buitengebied. Ook onze ‘Buitengewoon Buitengebied photobooth’ bleek populair: veel mensen droegen hier uit waar ze trots op zijn in ons buitengebied. De foto’s kunt u inzien via deze pagina.

Naast de uitnodiging voor de kick-off Buitengewoon Buitengebied op 15 december aanstaande, konden mensen zich ook inschrijven voor de Buitengewoon Buitengebied e-mailnieuwsbrief. Wilt u zich ook aanmelden voor de e-mailnieuwsbrief? Dat kan! Stuur een e-mail naar: buitengewoonbuitengebied@eijsden-margraten.nl


Tot de kick-off op 15 december!

Logo BB

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Dinsdag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten