Vernieuwd informatiepunt ‘Nieuwe Energie in Limburg.nl’

Dinsdag 23 oktober 2018

Op dinsdag 9 oktober is de vernieuwde website www.nieuweenergieinlimburg.nl gelanceerd. Dat gebeurde tijdens de opening van de Dutch Earth Week in Maastricht. Op de website leest u alles  over het duurzamer maken van uw woning.

We staan voor een grote opgave, de energietransitie. Fossiele brandstoffen zoals aardgas en kolen moeten vóór 2050 plaats maken voor nieuwe duurzame vormen van energie, zoals zonne- en windenergie. Dat betekent ook dat woningen aangepast moeten worden. Dus ook die van ons, in Eijsden-Margraten. Maar hoe pakt u dat aan? Wat komt er allemaal bij kijken? Waar kunt u terecht en wie kan u helpen? Het is niet altijd makkelijk om tussen alle mogelijke (lokale) maatregelen, mogelijkheden en aanbieders het overzicht te houden.

Op de website vindt u inspirerende voorbeelden uit onze gemeente, interessante tips en handige lokale projecten en acties. Heeft u zelf een goede tip of wilt u uw ervaring met duurzame energie delen? Dan zijn we op zoek naar u! Stuur een bericht naar info@nieuweenergieinlimburg.nl. .

nieuwe energie

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vanmiddag: 17.00 - 19.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten