Winnaar Buitengewoon Buitengebied bekend

Donderdag 25 oktober 2018

Op de Uitmarkt op 13 oktober konden geïnteresseerden zich inschrijven voor de nieuwsbrief Buitengewoon Buitengebied. Onder alle inschrijvingen verlootten we een streekproductenmand. Tessa Deckers is de gelukkige winnares, van harte gefeliciteerd!

De uitreiking van de prijs gebeurt tijdens het kick-off evenement van Buitengewoon Buitengebied op 15 december 2018. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met inwoners in gesprek over de toekomst van ons buitengebied. Wil je ook meepraten, dan ben je van harte welkom. Meer informatie: www.eijsden-margraten.nl/projecten.

Wil je je ook aanmelden voor de e-mailnieuwsbrief? Dat kan! Stuur een e-mail naar buitengewoonbuitengebied@eijsden-margraten.nl.

Logo BB

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Dinsdag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten