Informatiebijeenkomst opwaardering Kerkplein Mesch

Donderdag 8 november 2018

Het gemeentebestuur wil het Kerkplein Mesch in de omgeving van de koningsboom opwaarderen. Op 30 augustus 2018 was hierover al een overleg met directe omwonenden. In deze bijeenkomst werden de aanwezigen geïnformeerd over de aanleiding en enkele uitgangspunten van het project. Verder is er gesproken over een eventuele invulling van het project. Het idee dat op deze avond besproken is, heeft geleid tot een eerste ontwerp.

Wij willen alle betrokkenen, omwonenden en overige geïnteresseerden informeren over het eerste ontwerp van ‘Opwaardering Kerkplein Mesch’. Op 6 december 2018 bent u daarom tussen 18:00 en 19:30 uur van harte welkom in de Laathof te Mesch. U wordt eveneens geïnformeerd over de planning, werkzaamheden en overige relevante zaken van het project. Er is voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Klik hier voor meer informatie.

Voor vragen neemt u contact op met de heer E. Hurkens, medewerker van de afdeling Openbare ruimte. Hij is te bereiken via het telefoonnummer 043 458 8488 of via het e-mailadres info@eijsden-margraten.nl.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vanmiddag: 17.00 - 19.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten