Denk mee over de dienstverlening van de gemeente

Vrijdag 7 december 2018

Deel uw ervaring!
Maakt u gebruik van ondersteuning van de gemeente op het gebied van opvoeden en opgroeien (Jeugdwet), zelfstandig leven, wonen en meedoen (Wmo) of op het gebied van werk en inkomen (Participatiewet)? En wilt u uw ervaringen hierover delen? Dan is uw gemeente op zoek naar u! Vertel ons hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Gesprekken
Via een vragenlijst vragen wij jaarlijks aan inwoners wat zij van onze dienstverlening vinden. Nu willen de gemeenten in het Heuvelland en de gemeente Maastricht ook graag persoonlijk met mensen in gesprek gaan. Zowel één op één alsook via groepsgesprekken. Zo kunnen we dieper ingaan op zaken die we nog meer kunnen verbeteren. Of misschien heeft u ideeën of tips die u graag met ons deelt.  Wij horen ze graag.

Meld uw aan
Meld u aan via info@benoithameleers.nl of bel of stuur een bericht naar 06 4611 3901. Er wordt dan samen met u gekeken op welke manier u een bijdrage kunt leveren aan dit onderzoek (eventuele onkosten worden vergoed).

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten