Mountainbikecard voor MTB-routes

Vrijdag 7 december 2018

Stichting Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg
Mountainbikers kunnen de aanleg van mountainbikeroutes vanaf nu ondersteunen door de Mountainbikecard Zuid-Limburg aan te schaffen. Daarmee worden ze donateur van de Stichting Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg (MOZL). MOZL vormt de spil binnen de Zuid-Limburgse MTB-wereld en is hét aanspreekpunt voor mountainbikers, verenigingen, overheden, grondeigenaren en natuurorganisaties. De MTB-Card Zuid-Limburg wordt eind 2018 gelanceerd.

Aanschaffen
MOZL heeft de ambitie om het aantal ritten de komende jaren te laten groeien naar 100.000: een positieve impuls voor het toerisme en de economie. Mountainbikers kunnen de MTB-Card voor €10,- aanschaffen in de VVV-winkels en geselecteerde fietsenzaken. De opbrengsten komen ten goede aan het ontwikkelen, onderhouden en groeien van de mountainbikeroutes in Zuid-Limburg.

Wilt u de MTB-Card digitaal aanschaffen? Klik dan hier!


 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten