Eerste ‘gezonde’ sportkantine in Limburg

Vrijdag 14 december 2018

Tijdens het Rabo Sportgala van de gemeente Eijsden-Margraten ontving Tennisvereniging Eijsden het bronzen certificaat voor een gezonde sportkantine van Team:Fit. Fred van den Hazenkamp, voorzitter van de barcommissie, nam het certificaat namens de vereniging in ontvangst.

Richtlijnen
Tennisvereniging Eijsden is de eerste vereniging in Limburg die zich een Team:Fit vereniging mag noemen. De vereniging ontving het certificaat, omdat het gezondere producten aanbiedt en hiermee voldoet aan de richtlijnen van het Voedingscentrum en Team:Fit.

Goede voorbeeld
De gemeente Eijsden-Margraten vindt het belangrijk dat kinderen in een gezonde omgeving opgroeien. Daarom is het positief dat het goede voorbeeld wordt gegeven op plaatsen waar kinderen veel tijd doorbrengen.

Team:Fit
Team:Fit is het landelijke initiatief van JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) om sportkantines in Nederland gezonder te maken, zonder verlies van omzet.
 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten