Rabo Sportgala Eijsden-Margraten groot succes

Vrijdag 14 december 2018

Op maandag 10 december werden de sportprijzen 2018 uitgereikt tijdens een uitverkocht Sportgala in Margraten.

Moeilijke keuze

In de afgelopen weken konden inwoners en verenigingen uit Eijsden-Margraten hun sporters of sportploeg nomineren voor dit Sportgala. Een onafhankelijke jury van het Huis voor de Sport en Topsport Limburg koos uiteindelijk per categorie een winnaar. In iedere categorie was dit een moeilijke keuze, omdat iedere genomineerde sporter/sportploeg in zijn of haar discipline een topprestatie had neergezet. Burgemeester Akkermans, Chris Piatek, wethouder van o.a. Sport en Bewegen, en Jack Opgenoord, directeur van het Huis voor de Sport Limburg reikten de prijzen uit.

2018-12-19_Winnaars sportgala
Foto: Winnaars Rabo Sportgala


 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag: 9.00 - 12.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten