Bespaar op uw energierekening, doe een energiescan!

Donderdag 3 januari 2019

Wilt u weten hoe u kunt besparen op uw energierekening? Wilt u uw woning verduurzamen, maar weet u niet waar u moet beginnen of wat de mogelijkheden zijn? Doe dan de energiescan van Dubbel Duurzaam.

Coach
Als woningeigenaar kunt u een energiescan aanvragen via www.dubbel-duurzaam.nl. Deze scan kost eenmalig €79,- incl. btw. Het eerste deel van de scan vult u zelf online in. Op basis van deze gegevens koppelt Dubbel Duurzaam een coach aan u. De coach brengt een bezoek aan uw woning en vult tijdens dit bezoek de ontbrekende informatie aan. Vervolgens worden de mogelijkheden op het gebied van energiebesparing samengevat in een onafhankelijk rapport. U kiest vervolgens zelf met welke maatregelen u aan de slag gaat.

Meld u aan!
Dubbel Duurzaam is een project van een aantal Limburgse gemeenten en de Natuur- en Milieufederatie Limburg. Het verduurzamen en levensloopbestendig maken van woningen vormen hun doelstellingen. Meer weten? Kijk dan op www.dubbel-duurzaam.nl.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten