“Succes mag gevierd worden”

Donderdag 3 januari 2019

Onder dit motto kwamen bewoners, wethouder Jos Custers en projectleidster Denise Katzschner onlangs samen in de Prins Willem Alexanderstaat/De Wyjert in Gronsveld. Kort geleden zijn deze straten opnieuw ingericht. “Wij zijn blij met de input van de bewoners en zeer tevreden over het resultaat” aldus wethouder Custers.

Reconstructiewerkzaamheden
Eind augustus is gemeente Eijsden-Margraten gestart met diverse reconstructiewerkzaamheden in Gronsveld. De trottoirs en de rijbaan van de Prins Willem Alexanderstraat/De Wyjert zijn voorzien van nieuw bestratingsmateriaal. De rijbaan is breder geworden en de afwatering is duurzaam opgewaardeerd; het regenwater loopt niet meer het riool in, maar stroomt via de rijbaan de naastgelegen watergang (de Zeep) in. De verharding van de parkeerplaats aan De Wyjert is eveneens vernieuwd en voorzien van duidelijke parkeervakken.

Groenvoorziening
Begin 2019 werken Gronsveld en haar inwoners samen aan de groenvoorziening bij de Prins Willem Alexanderstaat/De Wyjert.


20190109-succes

 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag: 9.00 - 12.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten