Ook gemeente Eijsden-Margraten hijst regenboogvlag

Woensdag 9 januari 2019

Ook gemeente Eijsden-Margraten hijst de regenboogvlag als statement tegen de Nashville-verklaring. Daarin staat onder meer dat het huwelijk alleen voor man en vrouw is bestemd en dus niet voor man en man of vrouw en vrouw.

De gemeente Eijsden-Margraten vindt dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn, zich geaccepteerd en (sociaal) veilig voelen. Op school, op straat, op het werk, in de zorg, in de sport, in hun eigen sociale kring of waar dan ook. De regenboogvlag symboliseert dit voor lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders (LHBT).

IMG_8811
 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Deze ochtend: 9.00 - 12.00 uur
  • Vanmiddag: 17.00 - 19.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten