Sporten met gratis beweegpas

Donderdag 10 januari 2019

Sporten en bewegen is niet alleen goed voor de gezondheid, maar draagt ook bij aan het opdoen van sociale contacten. Daarom werd de ‘beweegpas’ voor volwassenen (18+) geïntroduceerd tijdens de uitmarkt van gemeente Eijsden-Margraten.

Laagdrempelig
De beweegpas is een laagdrempelige manier om te ontdekken welke vorm van bewegen goed bij u past. Met deze beweegpas kunt u tien keer gratis sporten bij diverse verenigingen (maximaal twee keer bij dezelfde aanbieder).

Vraag uw beweegpas aan!
De beweegpas is een groot succes en vele mensen gingen u al voor. Ook u kunt de gratis beweegpas krijgen. Aarzel niet langer en vraag hem nu aan op www.kompas-eijsdenmargraten.nl of bel naar 043 458 8488. U kunt de beweegpas ook afhalen bij het gemeentehuis in Margraten of het servicepunt in Eijsden. Veel sportplezier!

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Deze ochtend: 9.00 - 12.00 uur
  • Vanmiddag: 17.00 - 19.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten