Informatieavond project Burgemeester Wolfstraat en Bukel

Vrijdag 18 januari 2019

Het gemeentebestuur heeft plannen om de Burgemeester Wolfsstraat te vernieuwen. Ook zijn er voorbereidingen voor rioolwerkzaamheden in de Bukel en bij de bestaande buffer van het Waterschap ‘onderaan de Bukel’.

Informatieavond
Ter voorbereiding heeft gemeente Eijsden-Margraten een enquête uitgezet onder bewoners binnen het projectgebied. De resultaten daarvan vormen de basis van een eerste ontwerp. De gemeente nodigt u graag uit voor een informatieavond over dit ontwerp. Daarom bent u op woensdag 30 januari 2019 vanaf 19:30 uur van harte welkom in de fanfarezaal in de Dorpstraat te St. Geertruid. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over dit project? Klik dan hier. Voor vragen neemt u contact op met de heer E. Hurkens, medewerker van de afdeling Openbare Ruimte. Hij is te bereiken via het telefoonnummer 043 458 8488 of via het e-mailadres: info@eijsden-margraten.nl.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten