Programma week 5 TV Maas & Mergelland en Omroep Krijtland

Maandag 28 januari 2019

Vanaf maandagavond 28 januari op
TV Maas en Mergelland / Omroep Krijtland
(op de even uren)


Naar verwachting zenden wij in de week van 28 januari de volgende items uit (aanvullingen/wijzigingen zijn niet uitgesloten.

Schaatsplezier aan de Maas
De schaatsen zijn weer uit het vet gehaald en ondergebonden voor zwierige rondjes aan de Maas. Toch nog een beetje winter!

Gulpen-Wittem beweegt
Wethouder Guido Houben presenteerde de nieuwe gids voor Gulpen-Wittem met de titel “Gulpen-Wittem beweegt.” De gids is een overzicht van verenigingen en andere instanties in Gulpen-Wittem die als doel hebben het bewegen van senioren te bevorderen.

Fried Dobbelstein neemt afscheid
Vorige week zag u het eerste deel van het interview met Fried Dobbelstein ter gelegenheid van zijn afscheid als dirigent van de Koninklijke Harmonie St. Cecilia uit Mheer. Deze week het vervolg en een korte impressie van het afscheidsconcert op zondag 13 januari.

Carnavanalles (1)
Carnavanalles is een serie van 5 carnavalsspecials die de komende weken wordt uitgezonden. Dit keer zangoptredens van PUUR! en Mountainsound, een optreden van de Villa Dancers, gesprekken met Ronald Bendermacher en Guido Lardinois van de Boemelkapel en pastoor René Graat. Ook een reportage over Petra Straat, die al jarenlang prinsen- en prinsessenkleding ontwerpt en maakt.

Plateauplaat
De Knöppele - ‘Schei Wie Dei’
 

Uitzending gemist
Hebt u een TV-uitzending van TV Maas en Mergelland / Omroep Krijtland gemist of kunt u ons niet ontvangen, dan kunt u onze uitzendingen toch bekijken via onze website:
www.rtvmenm.nl  - uitzending gemist  of via Youtube/rtv maas en mergelland
of op www.youtube.com/user/omroepkrijtland

Facebook
Facebook :  facebook.com/RTV-Maas-en-Mergelland   /   facebook.com/OmroepKrijtland


 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten